3 Kasım 2016 Perşembe

Blog Hakkinda

Merhaba!

Uzun zamandir bloguma yazmiyordum, devam etme konusunda da kararsizdim aslinda.
Blog emailime yaklasik bir yildir bakmiyor olmaliyim,dun baktim, Ingiltere vizesi konusunda hala emailler aliyormusum ve bir kismi malesef cevapsiz kalmis.

Blogu acarken amacim zorluk cektigim alanlarda insanlara yardimci olabilmekti. Elhamdulillah Ingiltere vizesi hakkinda blogumun faydali olduguna inaniyorum. Ilk sene kendi tecrubelerim, ikinci sene takipte kalmam ve blogtakilerden sorup ogrenmem ve nihayet 2014 te de yakin arkadaslarimin orada staj yapmasi sebebiyle vize islemlerine hakimdim, bilgim gunceldi ve elimden geldigince yardimci olmaya calistim. Sonrasinda Amerikaya ve hatta bir sene icinde de New York`tan Houston`a tasindim ve doktoraya basladim. Haliyle Ingiltere vize islemleri ile ilgili bilgilerim artik malesef guncel degil. Burada bir uyari vereyim, sonra mail atip cevap gelmeyince bana kizmayin >.<

Ama, Ingilterede yasamakla, staja basvurmakla ilgili yardimci olmaya calisirim, o postlar guncel ve maillere de cevap atarim insallah.

Blogun tekrar ogrencilere yardimci olmasini istedigim icin, sirasiyla asagidaki konularda postlar yazacagim. Ilgisini ceken takip edebilir, bu konularda sorularini mail atabilir. --> birgenbirben@gmail.com


- Amerikada (ozellikle biyoloji bilimlerinde) doktora basvurusu, SOP, mulakatlar
- Amerikada yasam ( ben 2 yili askindir yasiyorum ama cok uzun yillar yasayan arkadaslarima sorabilirim yetmedigim konularda)
- F1 ve F2 vizeleri
- Green Card Cekilisi Basvurulari

ve tabi ki - Genetik bolumu, Genetik sevdasi:)


Son olarak; birlikte cok ugrastigimiz belge islemleri hakkinda insanlara tekrar yardimci olmam konusunda israrli motivasyonlari icin sevgili esime tesekkuru bir borc bilirim:)

Selametle
Betul


5 yorum:

  1. Ben de ben de ��

    YanıtlaSil
  2. Pasaportun yeşil pasaport muydu? Yeşil pasaportla çalışamazsın gibi şeyler duydum seninkini merak ettim?

    YanıtlaSil